Не булочки, а Золото! Фірмовий рецепт Свекрухи, який вона ховає від усіх — Наче з Пекарні!

Приготую м’які та смачні, ідеальні булочки, які всі обожнюють до чаю!

На вигляд і смак вони наче з пекарні, ну просто ідеальні!

Інгредієнти:

Тісто:

  • 150 мл теплого молока
  • 7 г сухих дріжджів
  • 2 ст. л. цукру
  • 2 ст. л. олії
  • 8 г ванільного цукру
  • 1 яйце
  • 420 г борошна
  • 1/2 ч. л. солі
  • 1/2 ч. л. розпушувача
  • 1 ст. л. вершкового масла м’якого

Крем:

  • 150 мл молока
  • 2 ст. л. цукру
  • 2 ст. л. кукурудзяного крохмалю
  • 1 яєчний жовток
  • 8 г ванільного цукру

Додатково:

  • 1 яєчний жовток (для змащування)
  • шоколадні краплі

Приготування:

Тісто:

Змішую тепле молоко, дріжджі, цукор. Додаю олію, ванільний цукор, яйце, перемішую. Просіюю борошно, сіль, розпушувач, додаю м’яке масло, замішую ложкою, потім руками. Перекладаю тісто у миску і накриваю харчовою плівкою та залишаю на 40 хвилин.

Потім тісто розкачую у прямокутний пласт, нарізаю смужками, а їх скручую у спіраль.

Крем:

Змішую у каструлі з товстим дном молоко, цукор, крохмаль, жовток та ванільний цукор. Ставлю на вогонь, постійно помішуючи, до загустіння маси. Перекладаю у миску, накриваю харчовою плівкою в контакт та залишаю охолоджуватись.

Викладаю булочки на форму для випікання застелену пергаментом. Змащую збитим жовтком. Крем перекладаю у кондитерський мішок з маленькою дірочкою, викладаю на булочки по колу. Посипаю шоколадними краплями. Випікаю у розігрітій духовці до 180 градусів приблизно 20-25 хвилин.

Яка смакота до чаю виходить!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *