Сьогодні у мене ароматні медові печива, які роблю всього за 15 хвилин!
М’яке тісто, золотава скоринка та делікатний смак –
ідеальний рецепт для домашнього чаю!
Інгредієнти:
- Яйця – 2 шт.
- Цукор – 80 г
- Ваніль – щіпка
- Сіль – щіпка
- Масло вершкове розтоплене – 100 г
- Цедра 0,5 лимона
- Мед – 100 г
- Борошно – 420-450 г
- Розпушувач – 1.5 ч. л.
- Цукор для посипки
Приготування:
Змішую вінчиком яйця, цукор, ваніль, сіль. Вливаю розтоплене масло, додаю цедру лимона, мед, перемішую. Просіюю борошно та розпушувач, замішую тісто руками.

Тісто розкачую у пласт, нарізаю кружечки. Викладаю на форму для випікання застелену пергаментом. Роблю по середині печива менші дірочки. Посипаю цукром. Випікаю у розігрітій духовці при 180°C протягом 13-15 хвилин.

Несу смакувати печиво до чаю!
