Просто натираю 2 картоплини та додаю 3 яйця!
Я ніколи не їла такої смачної картоплі!
Поділюсь з вами рецептом, маєте спробувати цю смакоту!
Інгредієнти:
- 2 картоплини
- 1 цибулина
- 1 морква
- 1 болгарський перець
- 3 яйця
- сіль, сушений часник, копчена паприка
- сир рікота
- 2-3 ст. л. борошна
- олія для обсмажування
Приготування:
Картоплю, цибулю та моркву натираю на терці. Перець нарізаю дрібними кубиками. Додаю яйця, сіль, сушений часник, копчену паприку, сир рікоту, всипаю борошно та перемішую.

Розігріваю олію в сковорідці, викладаю усю масу ложкою, розрівнюю і обсмажую під кришкою на повільному вогні 20-25 хвилин. Перевертаю і готую ще 10-15 хвилин на слабкому вогні під кришкою.

Смачного!
