Ніхто не знає цей рецепт котлет, які зводять усіх з розуму!
Ділюсь з вами чудовим рецептом, який легко приготувати!
Ця страва поєднує смачні аромати і є ідеальною для будь-якої нагоди.
Інгредієнти:
Картопляна маса:
- картопля 4 шт.
 - морква 1 шт.
 - сіль за смаком
 - петрушка за смаком
 - борошна 3 ст. л.
 
Начинка:
- цибуля 1 шт.
 - капуста 150 г
 - гриби печериці 40 г
 - сіль, перець за смаком
 - кетчуп 20 г
 - олія для обсмажування
 
Панірування:
- яйця 2 шт.
 - панірувальні сухарі
 
Приготування:
Картопляна маса:
Картоплю і моркву очищаю і нарізаю шматочками, відварюю разом у підсоленій воді до готовності, перетворюю на пюре. Додаю подрібнену петрушку, перемішую. Всипаю борошно, замішую.

Начинка:
На сковорідці розігріваю олію та обсмажую до прозорості дрібно порізану цибулю. Додаю дрібно шатковану капусту та обсмажую до м’якості капусти. Тоді нарізаю дрібно гриби, кладу у сковорідку, обсмажую все разом, помішуючи. В кінці солю та перчу за смаком, додаю кетчуп, перемішую.

Формую у руках з картопляної маси коржики, вкладаю в середину начинку і загортаю, формуючи котлетки.

Панірую спочатку в збитих яйцях, тоді в панірувальних сухарях. На сковорідці розігріваю олію та обсмажую з обох боків до золотистості. Смачного!
