Приготую неймовірний десерт! Завжди виручає мене, коли немає часу і хочеться легкого і ніжного! Всі продукти доступні, а як смачно!
Інгредієнти:
Крем:
- Лимонне желе – 90 г
- Вода кип’ячена – 200 мл.
- Сир кисломолочний без крупинок (жирний) – 200 г
- Сметана (20-25 %) – 350 г
- Цукрова пудра – 2 ст. л.
- Ванільний цукор – 10 г
- Печиво – за смаком
Крихта:
- Вершкове масло – 20 г
- Цукор – 20 г
- Кокосова стружка – 40 г
Приготування:
Крем:
Лимонне желе заливаю гарячою водою, перемішую до розчинення крупинок, залишаю, щоб охолонуло.
В окремій мисці кисломолочний сир подрібнюю блендером до однорідної маси. Ще окремо змішую сметану, цукрову пудру і ванільний цукор, додаю до сиру і перемішую. Тепер додаю порціями лимонне желе, перемішую, маса виходить рідкою.
Форму 25 на 11 см. застеляю харчовою плівкою в декілька шарів. На дно форми викладаю щільно печиво, беру улюблене. Виливаю увесь крем, накриваю харчовою плівкою, ставлю у холодильник на 1 годину.

Крихта:
В сковорідку кладу масло, додаю цукор і кокосову стружку. Перемішую, смажу на невеликому вогні, до легкої золотистості. Охолоджую до кімнатної температури у мисці. Дістаю десерт з холодильника, посипаю крихтою, накриваю харчовою плівкою. Ставлю у холодильник на 2-3 години.

Нарізаю та смакуємо!
