Десерт «Сніговий пух» — готую 3 день підряд. Без випічки. Дуже ніжний і смачний

Приготую неймовірний десерт! Завжди виручає мене, коли немає часу і хочеться легкого і ніжного! Всі продукти доступні, а як смачно!

Інгредієнти:

Крем:

  • Лимонне желе – 90 г
  • Вода кип’ячена – 200 мл.
  • Сир кисломолочний без крупинок (жирний) – 200 г
  • Сметана (20-25 %) – 350 г
  • Цукрова пудра – 2 ст. л.
  • Ванільний цукор – 10 г
  • Печиво – за смаком

Крихта:

  • Вершкове масло – 20 г
  • Цукор – 20 г
  • Кокосова стружка – 40 г

Приготування:

Крем:

Лимонне желе заливаю гарячою водою, перемішую до розчинення крупинок, залишаю, щоб охолонуло.

В окремій мисці кисломолочний сир подрібнюю блендером до однорідної маси. Ще окремо змішую сметану, цукрову пудру і ванільний цукор,  додаю до сиру і перемішую. Тепер додаю порціями лимонне желе, перемішую, маса виходить рідкою.

Форму 25 на 11 см. застеляю харчовою плівкою в декілька шарів. На дно форми викладаю щільно печиво, беру улюблене. Виливаю увесь крем, накриваю харчовою плівкою, ставлю у холодильник на 1 годину.

Крихта:

В сковорідку кладу масло, додаю цукор і кокосову стружку. Перемішую, смажу на невеликому вогні, до легкої золотистості. Охолоджую до кімнатної температури у мисці. Дістаю десерт з холодильника, посипаю крихтою, накриваю харчовою плівкою. Ставлю у холодильник на 2-3 години.

Нарізаю та смакуємо!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *